Saltar apartados

Grup de muntanya

La Universitat d'Alacant en el seu afany de promoure l'activitat física i l'esport en tots els seus vessants ha creat el grup de muntanya, iniciativa que naix de l'interès de la comunitat universitària per tenir un espai representatiu en aquesta activitat esportiva en connexió amb la naturalesa.

El grup de muntanya sorgeix amb la finalitat de promocionar l'esport de muntanya en les seues diferents modalitats i especialitats, i amb l'objecte d'organitzar i realitzar eixides, rutes i expedicions de mitja i alta muntanya.

Al seu torn, pretén ser un fòrum que facilite la divulgació i el foment a nivell general de l'esport de muntanya sobre la base dels valors de respecte al medi ambient i conscienciació ambiental, facilitant la seua pràctica des d'un criteri de seguretat, preparació física i tècnica, i de coneixement del medi i dels recursos necessaris.

És una oportunitat per a donar a conèixer la nostra geografia, i la riquesa mediambiental i sociocultural del nostre entorn, creant un grup de persones muntanyenques que tinguen el plaer i la possibilitat de practicar el seu esport, i posar la bandera de la UA en els cims més alts.

Aquest tipus d'esport es practica a un medi amb unes característiques especials i un clima determinat, per la qual cosa, conforme es concreten les iniciatives, s'informarà dels requisits per a la pràctica de rutes de senderisme, travessies de diversos dies en mitja muntanya, escalada, alpinisme i alta muntanya, barrancs, etc...

Per a formar part del grup de muntanya emplena aquesta SOL·LICITUD (solament comunitat UA)

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Escalada i Muntanya

SERVEI D'ESPORTS


Universitat d'Alacant
C/ Alacant, s/n
03690 - Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 37 39

Facebook: http://www.facebook.com/deporteenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464