Saltar apartados

INSCRIPCIONS

Fes-nos arribar les teues consultes, suggeriments, queixes: escola.estiu@ua.es

CONVOCATÒRIA 2020

Publicada la resolució rectoral sobre l'adopció de mesures per a la reincorporació a l'activitat presencial del personal de la universitat, de manera extraordinària i atesa la conciliació de la vida laboral i familiar de les persones que treballen i estudien a la Universitat d'Alacant, segons la base 1 (requisits de participació) de la convocatòria, la Comissió de l'Escola d'Estiu obri un termini d'inscripció del 21 al 23 de juliol, per a la Setmana d'Activitats Culturals de setembre.

Aquest formulari de sol·licitud, amb la documentació acreditativa dels requisits, s'ha de presentar per qualsevol dels següents mitjans:

ADMISSIONS - EXCLUSIONS

Els arxius marcats amb cadenat no es poden consultar des d'ordinadors externs a la UA

Si disposen d'un BO per la suspensió de la targeta esportiva o realització d'un curs que no ha pogut realitzar a causa de la pandèmia de la COVID-19, pot fer ús d'ell seleccionant els pagaments de l'escola d'estiu i del bo.

 1. Pagament virtual (targeta de dèbit o de crèdit):
  1. Comunitat universitària: a través de UACloud >> Esports >> Entra >> El meu compte >> El meu estat comptable. Selecciona pagament i paga
  2. Personal de la FGUA, el CSI i el Taller Digital: en l'enllaç següent: http://www.deportes.ua.es/actividadesweb/ >> El meu compte >> El meu estat comptable. Selecciona pagament i paga
   1. Cal estar donat d’alta prèviament en la base de dades del Servei d’Esports i sol·licitar una clau d’accés. Si no esteu donats d’alta, el tràmit per a sol·licitar la clau d’accés es farà mitjançant un correu electrònic a ofi.esport@ua.es, enviant un document d’identificació personal (DNI, passaport, etc.).
 2. Pagament físic (al pavelló esportiu, amb targeta de dèbit o de crèdit):
  1. TPV virtual (màquina a l’entrada). Cal estar donat d’alta prèviament en la base de dades del Servei d’Esports i sol·licitar una clau d’accés en cas de no tenir la TIU. Aquest tràmit s’ha de fer personalment a l’Oficina d’Inscripcions d’Esports mitjançant la presentació d’un document d’identificació personal (DNI, passaport, etc.).

GRUPS

Els arxius marcats amb cadenat no es poden consultar des d'ordinadors externs a la UA

SERVEI D'ESPORTS


Universitat d'Alacant
C/ Alacant, s/n
03690 - Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 37 39

Facebook: http://www.facebook.com/deporteenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464