Saltar apartados

Senderisme per a persones amb diversitat funcional

El dilluns dia 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat http://www.un.org/es/events/disabilitiesday/

Aquest Servei d'Esports se sumarà a la celebració d'aqueix dia oferint l'activitat de senderisme inclusiu en cadira de rodes adaptada.

S'utilitzarà una cadira de rodes especial, la Joëlette clàssica monoroda. Es tracta d'una cadira tot terrè amb una sola roda que permet a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o amb discapacitat practicar el senderisme amb l'ajuda de, almenys, dos acompanyants.

Es realitzarà en ocasió de la segona ruta de senderisme de la UA, oferint dues places en cadira de rodes, que participaran al costat de la resta del grup.

Comptarem amb el suport i participació del Centre de Suport a l'Estudiant de la UA, del Grup de Muntanya de la UA, dels monitors del programa de senderisme de la Universitat d'Alacant i de l'Associació Cumbres sin Barreras.

SERVEI D'ESPORTS


Universitat d'Alacant
C/ Alacant, s/n
03690 - Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 37 39

Fax: (+34) 96 590 93 02

Facebook: http://www.facebook.com/deporteenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464