Saltar apartados

Preguntes freqüents

campo de fútbol

Preguntes freqüents que sorgeixen a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19

Aquest document pretén respondre aquestes preguntes, i estarà en constant actualització.

En Última hora i en les pàgines web de cada activitat que s'ofereix en aquest Servei d'Esports trobaràs les novetats que es vagen produint.

I, per descomptat, pots continuar preguntant a través de la nostra BÚSTIA i en els correus electrònics que indiquem en cada bloc.

Gràcies i una salutació cordial.

 

COMPENSACIÓ PER TANCAMENT DE LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES PER LES RESOLUCIONS de 19/01/21 , 29/01/21, 12/02/21 y 25/02/21 (actualitzat 01/03/2021)

Correu electrònic:  s.esport@ua.es

Inscripció en activitats físiques

Una vegada que es reòbriguen les instal·lacions, es retornarà la part proporcional tancada.

Les persones que hagueren pagat a través del quiosc (TPV de l'entrada del Pavelló Poliesportiu) hauran d'enviar un e-mail a s.esport@ua.es amb l'IBAN (núm. de compte) on s'haja de realitzar la devolució.

A les que ho hagueren fet a través de la web se'ls abonarà en la targeta utilitzada.

Targeta Esportiva Universitària (TDU)

S'està consultant la possibilitat d'ampliació de forma automàtica de totes les targetes esportives pels dies que dure el tancament, si no es poguera aquesta opció s'emetrà un BO de compensació per import proporcional del tancament segons els dies actius, en aqueix període, de la TDU.

TARGETES, ABONAMENTS, ACTIVITATS I RESERVES REALITZADES (actualitzat 07/09/2020)

Correu electrònic: s.esport@ua.es

¿Com recuperaré la part proporcional que no he pogut gaudir a causa de la situació provocada per la COVID-19 de la meua targeta esportiva i/o activitat física mensual?

S'ha generat un BO per a la compensació del temps suspès de les activitats físiques dirigides i Targeta Esportiva Universitària (TEU).

Aquest BO abasta, des de l'inici de l'estat d'alarma, fins al 31 de març per a les activitats físiques dirigides i fins al 30 de juny per al generat per l'abonament TEU.

El mateix ho podràs utilitzar  fins a finals de l'any 2021 quan vages a contractar qualsevol  activitat , abonament , article esportiu , etc. oferit per aquest Servei d'Esports, sempre que el seu import siga superior al del bo. Hauràs de seleccionar en la teua "cistella" el bo (que tindrà un import negatiu i estarà com a forma de pagament pendent) i el servei o producte a contractar. Una vegada que seleccions "pagar" el cobrament a realitzar serà per la diferència de les dues quantitats.

IMPORTANT: Només es podrà realitzar aquesta compensació en el QUIOSC del Pavelló Poliesportiu, no es podrà fer en la web.

Si ho desitges, podràs sol·licitar al Servei d'Esports ( s.esport@ua.es ) l'ampliació o activació de la TDU pel període no gaudit com a compensació, en comptes d'aquest BO.

ÚS D'INSTAL·LACIONS (actualitzat 13/06/2020)

Correu electrònic: instalaciones.deportes@ua.es

¿Quan podré utilitzar les instal·lacions esportives?

Estem procedint a la reobertura progressiva de les instal·lacions esportives de la UA.

Pots consultar quines instal·lacions s'aniran obrint en la  web de reobertura .

¿Hi haurà algun aforament per a l'ús de les instal·lacions esportives?

Sí. La información la tienes en la  web de reapertura .

¿Quines mesures de seguretat i higiene existiran per a utilitzar les instal·lacions esportives?

Totes les que cal complir i que des del Servei de Prevenció ens indiquen.

Si pertanyes a la comunitat universitària, coneixes l'anàlisi i les mesures que s'estan establint per a la presència a la universitat .

ACTIVITATS FÍSIQUES - ESCOLES ESPORTIVES (actualitzat 11/09/2020)

Ja pots consultar la informació per al curs 2020/21:

Activitats físiques

Escoles esportives

ENTRENAMENT D'EQUIPS (actualitzat 20/05/2020)

¿Quan tornen a entrenar els equips de la Universitat d'Alacant?

Els equips de la Universitat d'Alacant, a nivell general, començaran a entrenar amb normalitat conforme tinguem la garantia de complir tots els requisits necessaris per a assegurar la salut de la i l'esportista i vinculat a tots els requisits que marquen els organismes corresponents.

COMPETICIÓ UNIVERSITÀRIA (actualitzat 20/05/2020)

¿Hi haurà seleccions universitàries i competició universitària en la temporada 2020/21?

A nivell autonòmic, les universitats de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt, després de valorar les indicacions del Consell Superior d'Esports (CSD) i les normatives vinculants, organitzaran un calendari de competició adaptat a la situació i al context actual.

Per tant, conforme es concrete el format i calendari de competició, es començarà el procés de selecció i entrenament dels equips universitaris, adaptat al nou context i normatives vinculants. Tota la informació es publicarà en la pàgina web.

A nivell nacional, serà el CSD qui convoque els Campionats d'Espanya Universitaris (CEU) per a l'any 2021, i qui determine les condicions, format i calendari.

En aquest cas, la Universitat d'Alacant s'adaptarà al que marque i determine el CSD per a la convocatòria dels CEU 2021, amb la intenció de participar i competir en aquests campionats.

COMPETICIÓ FEDERADA (actualitzat 20/05/2020)

¿Hi haurà equips federats UA en la temporada 2020/21?

Els equips federats de la Universitat d'Alacant s'adaptaran a les indicacions que marque el Consell Superior d'Esports (CSD) i les normatives vinculants, i, al seu torn, a les normatives i requisits que marque cada federació respectiva en relació a la temporada 2020/21.

La intenció de la Universitat d'Alacant és reprendre l'activitat de cada equip federat conforme tinguem l'oportunitat de tenir tot llest per a la seua nova posada en marxa i la seua continuïtat.

Al seu torn, estem a l'espera de les indicacions de cada federació per a la temporada 2020/21.

LLIGUES INTERNES (actualitzat 11/09/2020)

¿Hi haurà Lligues Internes en el curs 2020/21?

La Universitat d'Alacant s'adaptarà a les condicions que marquen els organismes corresponents amb la intenció de organitzar les Lligues Internes adaptades al nou context i en el format que es considere més idoni, per a continuar amb la nostra labor de promoció esportiva. Tota la informació es publicarà en la pàgina web.

 

SERVEI D'ESPORTS


Universitat d'Alacant
C/ Alacant, s/n
03690 - Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 37 39

Facebook: http://www.facebook.com/deporteenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464