Saltar apartados

Preguntes freqüents

campo de fútbol

Preguntes freqüents que sorgeixen a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19

Aquest document pretén respondre a aqueixes preguntes, i estarà en constant actualització.

En Última hora i en les pàgines web de cada activitat que s'ofereix en aquest Servei d'Esports trobaràs les novetats que es vagen produint.

I, per descomptat, pots continuar preguntant a través de la nostra BÚSTIA i en els correus electrònics que indiquem en cada bloc.

Gràcies i una salutació cordial.

 

TARGETES, ABONAMENTS, ACTIVITATS I RESERVES REALITZADES (actualitzat 20/05/2020)

Correu electrònic: s.esport@ua.es

¿Com recuperaré la part proporcional que no he pogut gaudir a causa de la situació provocada per la COVID-19 de la meua targeta esportiva i/o activitat física mensual?

Quan recuperem la normalitat administrativa se t'emetrà un bo descompte en la teua fitxa per l'import de la part proporcional no gaudida o utilitzada. El mateix ho podràs utilitzar en el període d'un any quan vages a contractar qualsevol servei o producte oferit per aquest Servei d'Esports, sempre que l'import siga superior al bo. Hauràs de seleccionar en la teua "cistella" el bo (que tindrà un import negatiu i estarà com a forma de pagament pendent) i el servei o producte a contractar. Una vegada que seleccions "pagar" el cobrament a realitzar serà per la diferència de les dues quantitats.

IMPORTANT: Només es podrà realitzar aquesta compensació en el QUIOSC del Pavelló Poliesportiu, no es podrà fer en la web.

 

ESCOLA D'ESTIU (actualitzat 20/05/2020)

Correu electrònic: escola.estiu@ua.es

¿Se celebrarà enguany l'Escola d'Estiu?

Serà difícil celebrar l'Escola d'Estiu. El període d'inscripció està suspès com la resta de terminis i quan s'alce la suspensió esperem poder donar una resposta el més satisfactòria per a tots. Sempre tenint en compte com està en aqueix moment la incorporació presencial del PAS i PDI i buscant fórmules per a afavorir la conciliació familiar al que ho requerisca.

¿Puc presentar encara la sol·licitud de l'Escola d'Estiu?

Sí, continuem arreplegant les inscripcions. El termini està suspès. En el moment que es deixe sense efecte aquesta suspensió, s'habilitaran els dies que falten i establirem l'últim dia per a poder fer les inscripcions.

Es publicarà la comunicació que corresponga que contindrà també el model o la fórmula que es puga executar.

¿He de pagar la inscripció de l'Escola d'Estiu?

No. Tal com arreplega la convocatòria cal esperar a la publicació de llistes provisionals. A partir de llavors tens 10 dies per a pagar la inscripció.

 

ÚS D'INSTAL·LACIONS (actualitzat 20/05/2020)

Correu electrònic: instalaciones.deportes@ua.es

¿Quan podré utilitzar les instal·lacions esportives?

En aquests moments es manté un tancament preventiu de les zones destinades a la realització d'activitats esportives, mentre no s'aprove la seua obertura per les autoritats competents.

¿Hi haurà algun aforament per a l'ús de les instal·lacions esportives?

Tot fa preveure que sí, però no podem avançar cap informació. La Universitat d'Alacant decidirà sobre cada instal·lació i activitat conforme anem avançant en les fases, i ho farem públic en els mitjans que ens indiquen, com i quan ens indiquen.

¿Quines mesures de seguretat i higiene existiran per a utilitzar les instal·lacions esportives?

Totes les que cal complir i que des del Servei de Prevenció ens indiquen.

Si pertanyes a la comunitat universitària, coneixes l'anàlisi i les mesures que s'estan establint per a la presència a la universitat.

 

ACTIVITATS FÍSIQUES - ESCOLES ESPORTIVES (actualitzat 20/05/2020)

Correu electrònic: s.esport@ua.es

¿Oferiran, en el curs 2020/21, activitats físiques i escoles esportives amb monitor?

Temps al temps. S'aniran oferint activitats i escoles conforme les fases ho permeten i la universitat així ho decidisca. I es farà públic per a coneixement de tots.

¿Quines mesures prendran de seguretat i higiene en les activitats físiques i escoles esportives amb monitor?

Totes les que cal complir i que des del Servei de Prevenció ens indiquen.

Si pertanyes a la comunitat universitària, coneixes l'anàlisi i les mesures que s'estan establint per a la presència a la universitat.

 

CURSOS DE FORMACIÓ (actualitzat 20/05/2020)

Correu electrònic: s.esport@ua.es

Em vaig matricular i vaig pagar la inscripció en un curs de formació que abans del seu inici es va suspendre per l'aparició de la COVID-19. ¿Quines opcions tinc?

Tens dues opcions:

  1. Mantenir la teua inscripció, amb la qual cosa tens la plaça reservada per a quan s'impartisca en les noves dates.
  2. Sol·licitar la devolució del pagament realitzat, amb la qual cosa no tindràs reservada la plaça.

¿Quan s'impartiran els cursos de formació programats i que han quedat suspesos?

Està previst que es duguen a terme en el primer quadrimestre del curs 2020/21. Tota la informació es publicarà en la pàgina web.

 

AJUDES A ESPORTISTES (actualitzat 28/05/2020)

Correu electrònic: ofi.esport@ua.es

¿Continuen les ajudes als esportistes d'alt nivell (DAN)?

El còmput del termini de presentació de sol·licituds es reprendrà el 01/06/20 (Reial decret 537/2020), i finalitzarà el 07/06/20.

A partir d'ací, seguirà el procediment establit en la convocatòria.

 

ENTRENAMENT D'EQUIPS (actualitzat 20/05/2020)

¿Quan tornen a entrenar els equips de la Universitat d'Alacant?

Els equips de la Universitat d'Alacant, a nivell general, començaran a entrenar amb normalitat conforme tinguem la garantia de complir tots els requisits necessaris per a assegurar la salut de la i l'esportista i vinculat a tots els requisits que marquen els organismes corresponents.

 

COMPETICIÓ UNIVERSITÀRIA (actualitzat 20/05/2020)

¿Hi haurà seleccions universitàries i competició universitària en la temporada 2020/21?

A nivell autonòmic, les universitats de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt, després de valorar les indicacions del Consell Superior d'Esports (CSD) i les normatives vinculants, organitzaran un calendari de competició adaptat a la situació i al context actual.

Per tant, conforme es concrete el format i calendari de competició, es començarà el procés de selecció i entrenament dels equips universitaris, adaptat al nou context i normatives vinculants. Tota la informació es publicarà en la pàgina web.

A nivell nacional, serà el CSD qui convoque els Campionats d'Espanya Universitaris (CEU) per a l'any 2021, i qui determine les condicions, format i calendari.

En aquest cas, la Universitat d'Alacant s'adaptarà al que marque i determine el CSD per a la convocatòria dels CEU 2021, amb la intenció de participar i competir en aquests campionats.

 

COMPETICIÓ FEDERADA (actualitzat 20/05/2020)

¿Hi haurà equips federats UA en la temporada 2020/21?

Els equips federats de la Universitat d'Alacant s'adaptaran a les indicacions que marque el Consell Superior d'Esports (CSD) i les normatives vinculants, i, al seu torn, a les normatives i requisits que marque cada federació respectiva en relació a la temporada 2020/21.

La intenció de la Universitat d'Alacant és reprendre l'activitat de cada equip federat conforme tinguem l'oportunitat de tenir tot llest per a la seua nova posada en marxa i la seua continuïtat.

Al seu torn, estem a l'espera de les indicacions de cada federació per a la temporada 2020/21.

 

LLIGUES INTERNES (actualitzat 20/05/2020)

¿Què passarà amb les Lligues Internes del curs 2019/20?

Les Lligues Internes del present curs es donen per finalitzades.

¿Hi haurà Lligues Internes en el curs 2020/21?

La Universitat d'Alacant s'adaptarà a les condicions que marquen els organismes corresponents amb la intenció de organitzar les Lligues Internes adaptades al nou context i en el format que es considere més idoni, per a continuar amb la nostra labor de promoció esportiva. Tota la informació es publicarà en la pàgina web.

 

SERVEI D'ESPORTS


Universitat d'Alacant
C/ Alacant, s/n
03690 - Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 37 39

Facebook: http://www.facebook.com/deporteenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464