Saltar apartados

AJUDES ESPORTISTA ALT NIVELL

CONVOCATORIA D'AJUDES A ESPORTISTES ESTUDIANTS D'ALT NIVELL

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

La Universitat d'Alacant, a través del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, ve desenvolupant anualment una convocatòria d'ajudes a esportistes universitàries i universitaris d'alt nivell, amb la finalitat de promoure compatibilitzar l'activitat esportiva i la acadèmica, com a línia estratègica de foment de les activitats culturals, esportives i vida saludable en el marc del Pla Estratègic de Subvencions de la Universitat d'Alacant.

A més dels drets establits en el Reglament per a la Promoció i Suport a l'Esportista Universitari, totes i tots aquells universitaris integrats en l'esmentada convocatòria tindran dret a ajudes econòmiques, que aniran destinades prioritàriament a sufragar despeses de matrícula i/o material (esportiu i docent), com a incentiu econòmic en consideració a les exigències dels seus resultats esportius juntament amb les dels seus estudis.

CONVOCATÒRIA CURS 2019-20

SOL·LICITUD I TERMINI

Les persones interessades hauran de presentar la seua sol·licitud segons les vies establides en l'article 16.4. de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El termini de presentació es reprén (Reial decret 537/2020).
Data fi: 07/06/20

SERVEI D'ESPORTS


Universitat d'Alacant
C/ Alacant, s/n
03690 - Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 37 39

Facebook: http://www.facebook.com/deporteenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464