Saltar apartados

ÚLTIMA HORA

NOTÍCIES I ACTIVITATS

31/07/2020
AGOST TANCAT

Les instal·lacions esportives romandran tancades tot el mes d'agost

31/07/2020
Ajudes a esportistes estudiants d'alt nivell - Decaïment

Publicada la resolució del vicerector de Cultura, Esport i Llengües en referència a les persones que perden el dret a percebre l'ajuda al no presentar la documentació requerida en la convocatòria.

09/07/2020
Convocatòria de Premis Fundació Trinidad Alfonso

Per a estudiants de la UA:

2 premis, un en modalitat femenina i un altre en modalitat masculina, per a la i el millor esportista de la UA que compaginen la vida acadèmica amb l'esport de competició

Per a estudiants titulades/titulats de les universitats valencianes:

2 premis extraordinaris (femení i masculí) per a la i el millor esportista titulat de les 7 universitats valencianes que hagen finalitzat els seus estudis amb millors qualificacions, compaginant-los amb l'esport d'alt nivell

Sol·licituds fins al 16/10/20

29/06/2020
Reobertura progressiva de les instal·lacions esportives

A partir del dia 1 de juliol romandran obertes les pistes de TENIS, PÀDEL i ESQUAIX i la PISCINA COBERTA i a partir del dia 8 el ROCÒDROM de la Universitat d'Alacant.

S'haurà de realitzar reserva prèvia a través de UACloud, en el següent enllaç per a persones que no pertanyen a la comunitat universitària o en el TPV virtual, situat a l'entrada del Pavelló.

17/07/2020
La Universitat d'Alacant inaugura el nou camp de futbol/rugbi i la pista d'atletisme

El rector de la Universitat d’Alacant va inaugurar aquest dijous les noves instal·lacions esportives que s’han reformat en els últims mesos per a adaptar-les a les necessitats tècniques i de qualitat dels equips universitaris. La reforma que ahir es va inaugurar ha consistit en les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol/rugbi  i la renovació de la pista d’atletisme.

14/07/2020
PREGUNTES FREQÜENTS (FAQs) que sorgeixen a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19

Aquest document pretén respondre aquestes preguntes, i estarà en constant actualització.

En última hora i en les pàgines web de cada activitat que s'ofereix en aquest Servei d'Esports trobaràs les novetats que es vagen produint.

I, per descomptat, pots continuar preguntant a través de la nostra BÚSTIA i en els correus electrònics que indiquem en cada bloc.

25/06/2020
Servei d'Esports. Carta de Serveis, edició 4

Seguint el “Pla d'Elaboració de Cartes de Servei de la Universitat d'Alacant”, Gerència revisa i aprova la nostra carta de serveis en la seua 4a edició

BOUA de 17 de juny de 2020

SERVEI D'ESPORTS


Universitat d'Alacant
C/ Alacant, s/n
03690 - Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 37 39

Facebook: http://www.facebook.com/deporteenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464