ÚLTIMA HORA

ACCÉS APLICACIÓ ESPORTIVA

Accés aplicació - UA

Accés aplicació - NO UA

RESERVA PRÈVIA INSTAL·LACIONS

Reserva

28/07/2021
AGOST TANCAT

Les instal·lacions esportives romandran tancades tot el mes d'agost

28/07/2021
Premis Fundació Trinidad Alfonso per a estudiants titulats/des

La Fundació Trinidad Alfonso, a través de la Universitat Miguel Hernández d'Elx en representació del CADU, dota 2 premis extraordinaris (femení i masculí) per a la i el millor esportista titulat de les 7 universitats valencianes que hagen finalitzat els seus estudis amb millors qualificacions, compaginant-los amb l'esport d'alt nivell, en el marc del Projecte UniEsport.

26/07/2021
Acadèmia UA

L'ACADÈMIA UA naix com un programa de desenvolupament del talent esportiu per a estudiants de l'ESO i Batxillerat, amb l'objectiu que les i els esportistes que el seguisquen puguen entrenar en les millors condicions tècniques basades en l'evidència científica i fer ús de les instal·lacions esportives de la Universitat d'Alacant.

Per a pertànyer al programa, les i els esportistes han de formar part d'un club que tinga conveni a aquest efecte amb la UA o pertànyer a la pròpia Secció Esportiva de la UA.

06/07/2021
NOVA APLICACIÓ ESPORTIVA

Des de demà, dia 07/07/2021, l'aplicació esportiva tindrà un nou entorn més modern, atractiu i amb més funcionalitats. Continuaràs podent fer reserves i contractar serveis, encara que varien una mica els passos a seguir.

Si l'accés no el realitzes a través de UACloud tingues en compte que el nou enllaç és: https://deportesua.deporsite.net/login

10/05/2021
INSTAL·LACIONS OBERTES AL PÚBLIC

D'acord amb el que estableix la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, es podrà fer ús de:

GIMNÀS, PISCINA, PÀDEL, TENIS, ESQUAIX, TENIS DE TAULA, ATLETISME I ROCÒDROM

Recorda que:

ÉS NECESSARI REALITZAR UNA RESERVA PRÈVIA
amb una antelació màxima de quatre dies (96 h)

Es permet l'ús de vestidors, i de dutxes individuals

11/09/2020
PREGUNTES FREQÜENTS (FAQs) que sorgeixen a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19

Aquest document pretén respondre aquestes preguntes, i estarà en constant actualització.

En última hora i en les pàgines web de cada activitat que s'ofereix en aquest Servei d'Esports trobaràs les novetats que es vagen produint.

I, per descomptat, pots continuar preguntant a través de la nostra BÚSTIA i en els correus electrònics que indiquem en cada bloc.

04/09/2020
ATENCIÓ PRESENCIAL AMB CITA

- Tota la informació sobre instal·lacions, pràctica esportiva, etc. està arreplegada en aquesta web. Agrairem que navegues per ella per a informar-te, fer-nos suggeriments...

- L'atenció personal es realitzarà de manera prioritària via telèfon, correu electrònic o videoconferència (dades de contacte)

- Si, finalment, requereixes atenció presencial, hauràs de sol·licitar una cita. Aquesta petició li la faràs per telèfon o correu electrònic a la persona que ha d'atendre't. Si no saps a qui has de dirigir-te telefona al 965 90 37 39

- És obligatori acudir amb màscara i, si en el moment de la cita presentes símptomes COVID-19 o has estat en contacte amb un positiu confirmat, no podràs venir

26/02/2021
QUADRANT ANUAL DE TANCAMENTS DE GIMNÀS I DE PISCINA

Podràs consultar els tancaments totals (durant tot el dia) i els parcials (sols per unes hores):

- GIMNÀS

- PISCINA

La informació s'actualitzarà constantment. Consulta-la de forma periòdica

01/09/2020
ENTRADA I EIXIDA DEL GIMNÀS

En tots els casos, SENSE EXCEPCIÓ, s’entrarà i eixirà del gimnàs passant pel lector del torn una TARGETA IDENTIFICATIVA amb codi de barres.

Més informació

19/01/2021
TENDA DE ROBA ESPORTIVA

HORARIS DE VENDA

Dimarts i dijous, de 11 a 13 i de 17 a 19 h (tancada a l'agost)

PAGAMENTS: tan sols amb targeta